Loading...

Karawitan Setyo Laras Blitar Selatan - Tumbak Cucukan.mp4 Published on Aug 27, 2012

189,186 views

359 Likes  83 Dislikes

Loading...

    Comments

  • Zidane boyed
    Zidane boyed3 years agoadem menawi mireng lagu2 tayub
  • Marji Riyanto
    Marji Riyanto2 years agoluweh gandem lek gendinge lawas
  • Amir Aswadi
    Amir Aswadi3 years agogayeng koyok nang deso.
  • Kodi Aja
    Kodi Aja10 months agoMonggo sedrek ingkang rmen budoyo jawi, uri uri budayane leluhur dereng ayem nenawi drng mireng aken gsmelan, mugi budoyo jowo sageto kuncoro ing bumi nuswantoro
  • Zidane boyed
    Zidane boyed3 years agoadem menawi mireng lagu2 tayub
  • Supri 17031971
    Supri 170319711 year agoestuni mbok menawi wonten tembag anyar diaplut maleh matur nuwon
  • Yati Subadi
    Yati Subadi7 months agoPEEH JAN MANTEP TENAN OPO MANEH KARO NGOPI LAN NGUDUT
  • Suhar tono
    Suhar tono8 months agoOra koyo gending2 campur sari yen di rasake enak renyah tur nuuuikmat
  • Gandi Asus
    Gandi Asus7 months agoEnak tenan suarane ingat zaman semono
  • Mujiati Nyaman
    Mujiati Nyaman6 months agoJoz gandoz jeng aniz. Lanjut mantap..
  • nikenhud 123
    nikenhud 1231 year agoNgeh mbak?
  • Sargiya 02
    Sargiya 0210 months agokanthi wontenipun gending2 jawi puniko, kulo remen sanget lan nderek mangayubagyo, nguri-uri ksenian jawi.matur suwon.
  • Ndari Saja
    Ndari Saja6 months agoBosse Sopo bro iki
  • Abahamat Amat
    Abahamat Amat7 months agoSy senag sekali dg gending2.
  • Ndari Saja
    Ndari Saja8 months agoBlitar ngendi yho tayub iki
  • Zidane boyed
    Zidane boyed3 years agoadem menawi mireng lagu2 tayub
  • Riyanti Hamy
    Riyanti Hamy2 years agoKui widya to sg bekso
  • Eddy P
    Eddy P5 months agoLagu Tumbak Cucukan menika seger sanget. Cakepan cocok sanget kangge masyarakat. Kepareng nyuwun ijin mas Anang Cungkring lan Karawitan Setyo Laras, lagu menika badhe kula angge nambah seserepan latihan karawitan ing tlatah Ngayogyakarta. sembah nuwun.