Loading...

Karawitan Setyo Laras Blitar Selatan - Tumbak Cucukan.mp4 Published on Aug 27, 2012

167,710 views

314 Likes  69 Dislikes

Loading...

    Comments

  • Kodi Aja
    Kodi Aja8 months agoMonggo sedrek ingkang rmen budoyo jawi, uri uri budayane leluhur dereng ayem nenawi drng mireng aken gsmelan, mugi budoyo jowo sageto kuncoro ing bumi nuswantoro
  • Zidane boyed
    Zidane boyed3 years agoadem menawi mireng lagu2 tayub
  • Marji Riyanto
    Marji Riyanto1 year agoluweh gandem lek gendinge lawas
  • Yati Subadi
    Yati Subadi5 months agoPEEH JAN MANTEP TENAN OPO MANEH KARO NGOPI LAN NGUDUT
  • Zidane boyed
    Zidane boyed3 years agoadem menawi mireng lagu2 tayub
  • Supri 17031971
    Supri 170319711 year agoestuni mbok menawi wonten tembag anyar diaplut maleh matur nuwon
  • Amir Aswadi
    Amir Aswadi3 years agogayeng koyok nang deso.
  • Mujiati Nyaman
    Mujiati Nyaman4 months agoJoz gandoz jeng aniz. Lanjut mantap..
  • Gandi Asus
    Gandi Asus5 months agoEnak tenan suarane ingat zaman semono
  • Suhar tono
    Suhar tono6 months agoOra koyo gending2 campur sari yen di rasake enak renyah tur nuuuikmat
  • Sargiya 02
    Sargiya 028 months agokanthi wontenipun gending2 jawi puniko, kulo remen sanget lan nderek mangayubagyo, nguri-uri ksenian jawi.matur suwon.
  • Ndari Saja
    Ndari Saja6 months agoBlitar ngendi yho tayub iki
  • Riyanti Hamy
    Riyanti Hamy2 years agoKui widya to sg bekso
  • Zidane boyed
    Zidane boyed3 years agoadem menawi mireng lagu2 tayub
  • Ndari Saja
    Ndari Saja4 months agoBosse Sopo bro iki
  • nikenhud 123
    nikenhud 12311 months agoNgeh mbak?
  • Abahamat Amat
    Abahamat Amat5 months agoSy senag sekali dg gending2.
  • Eddy P
    Eddy P3 months agoLagu Tumbak Cucukan menika seger sanget. Cakepan cocok sanget kangge masyarakat. Kepareng nyuwun ijin mas Anang Cungkring lan Karawitan Setyo Laras, lagu menika badhe kula angge nambah seserepan latihan karawitan ing tlatah Ngayogyakarta. sembah nuwun.