Loading...

Karawitan Setyo Laras Blitar Selatan - Tumbak Cucukan.mp4 Published on Aug 27, 2012

220,999 views

409 Likes  98 Dislikes

Loading...

    Comments

  • Zidane boyed
    Zidane boyed3 years agoadem menawi mireng lagu2 tayub
  • Kodi Aja
    Kodi Aja1 year agoMonggo sedrek ingkang rmen budoyo jawi, uri uri budayane leluhur dereng ayem nenawi drng mireng aken gsmelan, mugi budoyo jowo sageto kuncoro ing bumi nuswantoro
  • Zidane boyed
    Zidane boyed3 years agoadem menawi mireng lagu2 tayub
  • Marji Riyanto
    Marji Riyanto2 years agoluweh gandem lek gendinge lawas
  • Amir Aswadi
    Amir Aswadi3 years agogayeng koyok nang deso.
  • Yati Subadi
    Yati Subadi9 months agoPEEH JAN MANTEP TENAN OPO MANEH KARO NGOPI LAN NGUDUT
  • Mujiati Nyaman
    Mujiati Nyaman8 months agoJoz gandoz jeng aniz. Lanjut mantap..
  • Suhar tono
    Suhar tono10 months agoOra koyo gending2 campur sari yen di rasake enak renyah tur nuuuikmat
  • Gandi Asus
    Gandi Asus9 months agoEnak tenan suarane ingat zaman semono
  • Supri 17031971
    Supri 170319712 years agoestuni mbok menawi wonten tembag anyar diaplut maleh matur nuwon
  • Zidane boyed
    Zidane boyed3 years agoadem menawi mireng lagu2 tayub
  • nikenhud 123
    nikenhud 1231 year agoNgeh mbak?
  • Ndari Saja
    Ndari Saja8 months agoBosse Sopo bro iki
  • Abahamat Amat
    Abahamat Amat9 months agoSy senag sekali dg gending2.
  • Sargiya 02
    Sargiya 021 year agokanthi wontenipun gending2 jawi puniko, kulo remen sanget lan nderek mangayubagyo, nguri-uri ksenian jawi.matur suwon.
  • Riyanti Hamy
    Riyanti Hamy3 years agoKui widya to sg bekso
  • Ndari Saja
    Ndari Saja10 months agoBlitar ngendi yho tayub iki
  • Eddy P
    Eddy P7 months agoLagu Tumbak Cucukan menika seger sanget. Cakepan cocok sanget kangge masyarakat. Kepareng nyuwun ijin mas Anang Cungkring lan Karawitan Setyo Laras, lagu menika badhe kula angge nambah seserepan latihan karawitan ing tlatah Ngayogyakarta. sembah nuwun.